EVERYTHING ABOUT کارشناسی رنگ خودرو

Everything about کارشناسی رنگ خودرو

Everything about کارشناسی رنگ خودرو

Blog Article

در دوره کارشناسی رنگ خودرو به شما آموزش های کاربردی مانند شناخت رنگ های مختلف، شناخت بدنه، شناخت آستری، نحوه تشخیص رنگ های کوره ای، نحوه تشخیص قطعات تعویضی بدنه حتی از نوع اصلی ، تشخیص لیسه ، تشخیص ایربراش ، تشخیص رنگ شدگی و کنترل فیزیکی رنگ خودرو ، تشخیص تعویض شاسی یا نقاط حساس بدنه ، تشخیص تعویض کامل بدنه ، تشخیص مشکلات شاسی و سایر موارد مهم آموزش داده خواهد شد و پس از دوره می توانید از پشتیبانی اساتید آموزشگاه فن و کار نیز بهرمند شوید.

شعب مختلف خودرو۴۵ با استفاده از تجهیزات مناسب و در محیط استاندارد، وسیله نقلیه را کارشناسی می‌کنند و با توجه به گزارش سلامت و عیوب خودرو، قیمت منصفانه‌ای را برای معامله پیشنهاد می‌دهند.

آماده ‌سازی سطوح قبل از رنگ‌ آمیزی شامل سنباده ‌زنی، پرداخت و زیر سازی

همان‌طور که گفته شد، در فرایند کارشناسی خودرو کارکرده و حتی خودروی نو، بخش‌های مختلف خودرو توسط کارشناسان ماهر مورد بررسی قرار می‌گیرد. از چراغ‌ها و گلگیر گرفته تا غربیلک فرمان و صندلی‌ها و همین‌طور عملکرد موتور و گیربکس، همه بخش‌ها و قطعات خودرو توسط افراد ماهر مورد عیب‌یابی قرار گرفته و نتیجه کار در قالب یک گزارش جامع ارائه می‌شود.

یکی دیگر از مراحل کارشناسی خودرو دست دوم، تست رانندگی است. در این مرحله، کارشناس مسافتی را با خودرو طی می‌کند تا از عملکرد بخش‌های مختلف مثل سیستم تعلیق، ترمزها، فرمان، گیربکس، شتاب‌گیری و… مطلع شود.

بنابراین بررسی بخش‌های مختلف و تعیین قیمت خودرو کارکرده در صورت مراجعه به یکی از شعب خودرو۴۵ بدون پرداخت هزینه صورت می‌گیرد.

شاید برایتان سوال شده باشد که کارشناسان با استفاده از چه ابزار آلاتی رنگ شدگی را تشخیص می دهند؟ شاید در محل هایی که خرید کارشناس رنگ ماشین و فروش خودرو انجام می شود دیده باشید که دلالانی که برای خرید خودرو حاضر می شوند، با استفاده از یک آهنربا با شکلی شبیه به خودکار شروع به بررسی دور تا دور خودرو می کنند و برایتان سوال شده باشد که چطور با استفاده از آهنربا تشخیص رنگ شدگی می دهند؟

به‌دنبال رد صافکاری یا سنباده در قسمت‌های مختلف مخصوصا در لبه‌ها از جمله لبه گلگیرها بگردید. این خطوط هاشورمانند هستند و نشان می‌دهند که خودرو رنگ شده است.

در هنگام خرید خودرو دست دوم باید از اصل یا تعویضی بودن قطعات مطمئن شد. به دلایل مختلف مثل تصادف یا خرابی، مالک خودرو مجبور به تعویض قطعات می‌شود. کارشناس خودرو با بررسی موم به‌کاررفته در قطعات، لولاها و پیچ‌ها، تفاوت رنگ فابریک با قطعه تعویضی، بررسی ضخامت رنگ قطعه و بررسی آستر قطعات تعویضی می‌تواند آن‌ها را شناسایی و در گزارش کارشناسی درج کند.

نخستین مرحله کارشناسی خودرو، مراجعه به یکی از شعب تخصصی است. به منظور سنجش و عیب‌یابی دقیق‌تر، بهتر است ابتدا خودرو را به کارواش ببرید و آن را در حالت تمیز و بدون وسایل اضافی تحویل کارشناس دهید.

در هنگام کارشناسی رنگ ماشین، مواردی مثل رنگ‌شدگی، قلم‌گیری، آبرنگ و… توسط کارشناسان ماهر و به وسیله تجهیزاتی همچون ضخامت‌سنج و… مورد بررسی قرار می‌گیرند.

کیفیت و بافت رنگ را حس کنید. اگر صافکار سنباده‌کاری کرده باشد این حس زبری بافت به انگشتان شما منتقل می‌شود.

با روش‌هایی که در این مقاله گفته شد، می‌توانید ماشینی که قصد خریدش را دارید حسابی بررسی و کارشناسی کنید. اما فراموش نکنید که گاهی رنگ‌شدگی‌های روی بدنه ماشین به قدری زیرکانه انجام شده که توسط هر کسی قابل تشخیص نیست. در این موارد به متخصصان زبده و حرفه‌ای نیاز دارید.

توانایی کار با دستگاه های بازرسی عیوب رنگ و کنترل کیفیت رنگ خودرو

Report this page